04 dec 2013 06:00

23 jan 2015 14:28

Ljus och värme på SPF:s möte

Pingstkyrkan var fullsatt sista månadsmötet för året när Norra Västergötlands luciakandidater besökte SPF. Ett flertal vackra sånger sjöngs och det åhörarna kände hur ljusen i advent gav drömmar och hopp om en bättre värld att leva i. Det är roligt att få höra de traditionella sångerna med nya stämmor. ”Vi tackom nu så gärna” för ett fint framträdande, säger SPF:arna.

Det gavs också information från KPR-möte, bland annat med uppmaning att påverka kommunpolitikerna om att skapa trygghetsboende. Den som har mediciner, kolla på ”okloka listan”. Resor, försäkring, brandrisk och mobilanvändning var andra ämnen som behandlades.

Vid kaffet lyssnade man till Dragspelsakuten, den underhållande vokalisten Jesper med ett härligt samspelt komp; Bengt, Tord och Klasse. Det svängde verkligen om ”Rudolf med röda mulen”. Ordförande Åke Brandberg tackade de medverkande med blommor och så följde lottdragning.

Pingstkyrkan var fullsatt sista månadsmötet för året när Norra Västergötlands luciakandidater besökte SPF. Ett flertal vackra sånger sjöngs och det åhörarna kände hur ljusen i advent gav drömmar och hopp om en bättre värld att leva i. Det är roligt att få höra de traditionella sångerna med nya stämmor. ”Vi tackom nu så gärna” för ett fint framträdande, säger SPF:arna.

Det gavs också information från KPR-möte, bland annat med uppmaning att påverka kommunpolitikerna om att skapa trygghetsboende. Den som har mediciner, kolla på ”okloka listan”. Resor, försäkring, brandrisk och mobilanvändning var andra ämnen som behandlades.

Vid kaffet lyssnade man till Dragspelsakuten, den underhållande vokalisten Jesper med ett härligt samspelt komp; Bengt, Tord och Klasse. Det svängde verkligen om ”Rudolf med röda mulen”. Ordförande Åke Brandberg tackade de medverkande med blommor och så följde lottdragning.