04 dec 2013 06:00

23 jan 2015 14:28

Julfest i Ullervad

PRO Ullervad hade i fredags julfest i Marci hus. Ordföranden Margot Hermansson hälsade alla välkomna och tackade alla förtroendevalda för ett gott arbete under året. 68 pigga pensionärer hade hörsammat inbjudan och lät sig väl smaka av den goda julmaten.

Gunnar Wallmons enmansorkester underhöll med härliga 1950- och 60-talslåtar. Norra Skaraborgs luciakandidater kom och sjöng stämningsfulla julsånger. Därefter bjöds på kaffe och sju sorters tårtor – och som avslutning var det lotteridragning från ett omfattande vinstbord.

PRO Ullervad hade i fredags julfest i Marci hus. Ordföranden Margot Hermansson hälsade alla välkomna och tackade alla förtroendevalda för ett gott arbete under året. 68 pigga pensionärer hade hörsammat inbjudan och lät sig väl smaka av den goda julmaten.

Gunnar Wallmons enmansorkester underhöll med härliga 1950- och 60-talslåtar. Norra Skaraborgs luciakandidater kom och sjöng stämningsfulla julsånger. Därefter bjöds på kaffe och sju sorters tårtor – och som avslutning var det lotteridragning från ett omfattande vinstbord.