03 dec 2013 13:28

23 jan 2015 14:28

Årsmöte hos Riksbyggen

Riksbyggen 8 i Madlyckan har haft sitt årsmöte med sedvanliga förhandlingar. Föreningen har god ekonomi och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för året som gått. På de flesta posterna blev det omval, även ordförande Göran Boman valdes om för ett år.

Efter mötesförhandlingarna intogs ett gott och välsmakande julbord.

Under fredagen hade två vackra granar rests på området och på kvällen bjöds på glögg och pepparkakor i tältet, en trevlig tradition.

Riksbyggen 8 i Madlyckan har haft sitt årsmöte med sedvanliga förhandlingar. Föreningen har god ekonomi och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för året som gått. På de flesta posterna blev det omval, även ordförande Göran Boman valdes om för ett år.

Efter mötesförhandlingarna intogs ett gott och välsmakande julbord.

Under fredagen hade två vackra granar rests på området och på kvällen bjöds på glögg och pepparkakor i tältet, en trevlig tradition.