18 nov 2013 06:00

23 jan 2015 14:27

Pubafton med PRO

MARIESTAD

PRO Mariestad har som tradition att samlas en kväll då och då för samvaro med egen pub. Det gäller att förgylla tillvaron i den dystra novembermånaden, menar man. Ett drygt hundratal medlemmar träffades därför på restaurang Holländaren där en särskild pubkommitté hade förberett kvällen. Till ett glas öl, vin eller läsk serverades en god baguette.

Gunnar Wallmon stod för underhållningen med sin enmansorkester. Han startade med att presentera sitt japanska kompband varefter han spelade och sjöng den ena medryckande låten efter den andra och publiken kunde inte låta bli att ta en svängom till den dansanta musiken.

I en paus serverades kaffe och efter ytterligare en stunds musik och dans avslutades kvällen varmkorv med bröd.

PRO Mariestad har som tradition att samlas en kväll då och då för samvaro med egen pub. Det gäller att förgylla tillvaron i den dystra novembermånaden, menar man. Ett drygt hundratal medlemmar träffades därför på restaurang Holländaren där en särskild pubkommitté hade förberett kvällen. Till ett glas öl, vin eller läsk serverades en god baguette.

Gunnar Wallmon stod för underhållningen med sin enmansorkester. Han startade med att presentera sitt japanska kompband varefter han spelade och sjöng den ena medryckande låten efter den andra och publiken kunde inte låta bli att ta en svängom till den dansanta musiken.

I en paus serverades kaffe och efter ytterligare en stunds musik och dans avslutades kvällen varmkorv med bröd.