För att få tillgång till alla våra nyheter, i våra digitala kanaler, när du vill och var du vill behöver du en giltig prenumeration. Du loggar enkelt in med dina kunduppgifter som du fått via vår prenumerationstjänst. Så här funkar sedan inloggningen i våra olika kanaler!
Kanal Så funkar det

eposten.se i dator och mobil

Inloggning: För att läsa våra plus-artiklar krävs att du är prenumerant. Saknar du prenumeration kan du köpa ett dygnspass för bara 20 kronor. Logga in med ditt kundnummer/registrerad e-postadress samt lösenord.

Kundnummer finns på din faktura men saknar du detta kan du besöka vår prenumerationstjänst, nwt.se/kundcenter/ på nätet. Här kan du också registrera e-postadress för enklare inloggning samt ändra lösenord.

Så gör du: Logga in via den gröna knappen "Logga in", uppe i högra hörnet av sajten. Är man inte inloggad och klickar på en plusartikel så kommer man också till inloggningssidan.

För automatisk inloggning, kryssa i Kom-ihåg-mig-rutan. Då loggas du automatiskt in nästa gång du besöker mariestadstidningen.se och slipper gå via inloggningssidan.

Senaste nytt i Android eller Iphone

Ladda ner: Ladda hem apparna från respektive affär inne i mobilen. Sök efter Senaste nytt - mariestadstidningen.se. Apparna visar mobilversionen av mariestadstidningen.se.

Inloggning:

Inloggning sker på samma sätt som på mariestadstidningen.se. Logga in med kundnummer/e-postadress samt lösenord. Kryssa i Kom-ihåg-mig för automatisk inloggning nästa gång.

Pushnotiser: När det händer något riktigt stort skickar vi ut en pushnotis. För att avaktivera pushnotiser i Iphone, gå till Inställningar > Notiscenter. För att avaktivera pushnotiser i Androidtelefoner, se manualen för just din telefon.

Så läser du e-tidningen i dator, surfplatta eller mobil

Dator: För att läsa e-tidningen via en dator räcker det med att logga in i nwt.se/kundcenter med kundnummer och lösenord. Klicka sedan på länken E-tidning.

Ipad/Iphone: För Ipad- och Iphoneanvändare finns en app som hämtas från App Store, du kan läsa mer om appen här. Mariestads-Tidningen på App Store.

Android: Androidläsare laddar hem och installerar en enda app, PDFKiosk, från Google Play. Appen hanterar samtliga tidningar inom NWT-koncernen (i vilken Mariestads-Tidningen ingår).

Inloggning i apparna: Här räcker det inte med de vanliga kunduppgifterna utan ett konto måste först skapas i appen. E-postadressen som du registrerar måste sedan, tillsammans med kundnummer, mejlas in till vår kundtjänst som sedan aktiverar din prenumeration för e-tidningen. Fullständiga instruktioner finns inne i apparna.

För dig som inte är prenumerant finns det möjlighet att köpa ett lösnummer. Följ instruktionerna i respektive app.