Allmänna villkor - familjeannonser

Gäller bokning av annonser som privatperson fr o m 2017.

Vid köp av annonser via Internet gäller Distanslagen. Observera att ångerrätt inte gäller då varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Om något fel skulle uppstå till exempel om annonsen i tidningen inte har tillräckligt god teknisk kvalitet kontakta Kundservice, 054-19 97 10, kundservice@nwt.se öppet vardagar 08.00-17.00.

Tidningens ansvar är begränsat till högst annonskostnaden. För skada på grund av uteblivet eller felaktigt införande eller fördröjda annonssvar ansvaras inte.

Vi följer de normer och rekommendationer som är fastställda av Sveriges Tidningsutgivareförening (Tidningsutgivarna) och Föreningen Sveriges Tidskrifter.

Avsändaren ska vara tydlig i både webbannons och tidningsannons.

Om behöver hjälp med din annons hör av dig till Kundcenter öppet vardagar 08.00-17.00 054-19 97 50, kundcenter@nwt.se

Reklamationer ska göras senast tre arbetsdagar efter första införandet.

Vår personal läser igenom alla annonser. Annonser som innehåller olagligheter, verkar stötande eller anses oseriösa raderas. Vi förbehåller oss rätten att redigera eller omformulera annonser vid behov.

Om din annons ej blir godkänd och därmed inte publicerad får du information via mail om vad som gäller för eventuell ombokning eller återbetalning.

Annonsören är alltid personligen ansvarig för det som står i annonsen.

Bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen. Om en yrkesfotograf tagit den bild du använder ska hen ha godkänt att du använder bilden. Fotografen ska då också anges i annonsen.
Det är inte tillåtet att använda bilder utan upphovsrättsinnehavarens godkännande då dessa är skyddade enligt Upphovsrättslagen. Som annonsbeställare ansvarar du alltid för att du har rätt att använda bilden.

Företagslogotyper får ej användas som bilder.

Tidningarna bestämmer enskilt vilka betalsätt de vill erbjuda. Mer information om det finns när du bokar din annons.