14 apr 2016 11:59

14 apr 2016 11:59

Grova brott i Skaraborg

DECKARE

Huvudskott
Per Gustafsson
PG Böcker

Per Gustafsson, polis från Skövde, skriver naket och rakt om organiserad och grov brottslighet i sin andra deckare. Två ryska bröder har sökt sig till Axvall. Under täckmantel av en bilverkstad säljer de narkotika och sparar ihop till en tillvaro på Kuba. Hells Angels får nys om verksamheten, men deras indrivare försvinner och sedan är våldsspiralen i gång.

Kriminalinspektör Hans Skog, som jobbar i Sävsjö, börjar tillsammans med kollegor i Skaraborg, att nysta i de olika trådarna. Historien berättas i ett hisnande tempo och kryddas med händelser på flera lokala platser. Per Gustafsson skriver även om en hopplös chef, omorganisationen inom polisen samt problem inom kriminalvården.

Alf Ehn

Per Gustafsson, polis från Skövde, skriver naket och rakt om organiserad och grov brottslighet i sin andra deckare. Två ryska bröder har sökt sig till Axvall. Under täckmantel av en bilverkstad säljer de narkotika och sparar ihop till en tillvaro på Kuba. Hells Angels får nys om verksamheten, men deras indrivare försvinner och sedan är våldsspiralen i gång.

Kriminalinspektör Hans Skog, som jobbar i Sävsjö, börjar tillsammans med kollegor i Skaraborg, att nysta i de olika trådarna. Historien berättas i ett hisnande tempo och kryddas med händelser på flera lokala platser. Per Gustafsson skriver även om en hopplös chef, omorganisationen inom polisen samt problem inom kriminalvården.

Alf Ehn