25 aug 2015 17:32

25 aug 2015 17:32

En inblick i knarkbranschen

KRIMINALROMAN

Vita spår

Emelie Schepp

Wahlström & Widstrand

En ung kvinna hittas oförklarligt död på ett snabbtåg som stannat på stationen i Norrköping. En väninna till henne lär i panik ha sprungit från tåget.

Åklagaren Jana Berzelius har personliga kopplingar till en våldsman, även om det är långt tillbaka i tiden. Snart börjar de utredande poliserna, kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander, misstänka ett och annat som inte står rätt till.

Vi får en (hemsk) inblick i hur det går till i knarkbranschen när unga asiatiska tjejer luras in i kurirverksamheten. Det är tyvärr mycket en människa kan få sig själv att utföra, när enda alternativet stavas fattigdom.

Emelie Schepp, uppväxt i Motala och projektledare i reklambranschen, debuterar med en deckare som är snäppet över alla wannabees som drömmer om att bli etablerade i genren.

En ung kvinna hittas oförklarligt död på ett snabbtåg som stannat på stationen i Norrköping. En väninna till henne lär i panik ha sprungit från tåget.

Åklagaren Jana Berzelius har personliga kopplingar till en våldsman, även om det är långt tillbaka i tiden. Snart börjar de utredande poliserna, kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander, misstänka ett och annat som inte står rätt till.

Vi får en (hemsk) inblick i hur det går till i knarkbranschen när unga asiatiska tjejer luras in i kurirverksamheten. Det är tyvärr mycket en människa kan få sig själv att utföra, när enda alternativet stavas fattigdom.

Emelie Schepp, uppväxt i Motala och projektledare i reklambranschen, debuterar med en deckare som är snäppet över alla wannabees som drömmer om att bli etablerade i genren.

  • C. Lundh