13 jun 2018 13:06

13 jun 2018 13:06

Frida Fjellman prisad

KONST

Den 11 juni mottog Frida Fjellman, glaskonstnär från Mariestad, Lauritz Konsthantverkspris, Design S 2018.

Frida Fjellmans kollektion andas både lekfullhet och allvar löd juryns motivering, vidare säger de att vaserna i serien What´s Up? är vackra och humoristiska men även funktionella. De utstrålar livsglädje och prestigelöshet som inte lämnar något åt slumpen. En kollektion som ges en ny dimension genom Kosta Bodas skickliga hantverkare.

Frida Fjellmans kollektion andas både lekfullhet och allvar löd juryns motivering, vidare säger de att vaserna i serien What´s Up? är vackra och humoristiska men även funktionella. De utstrålar livsglädje och prestigelöshet som inte lämnar något åt slumpen. En kollektion som ges en ny dimension genom Kosta Bodas skickliga hantverkare.