10 nov 2017 06:00

10 nov 2017 06:00

En helg fylld med gospel

MUSIK

Två dagar med stämsång väntas. Första kommer Hova kyrka fyllas med gospelmusiken.

På lördag kväll gästar Karlskoga gospelkör. Lesley Brown är musikalisk ledare och grundade kören för 23 år sedan, de har haft konsert med Andreas Weise, Roger Pontare och varit på turné till USA och Kanada. På söndagskvällen är det Mariestad Gospel under ledning av Annika Pålsson som uppträder i Marieholmskyrkan. Med sig har de solister och kompband.

På lördag kväll gästar Karlskoga gospelkör. Lesley Brown är musikalisk ledare och grundade kören för 23 år sedan, de har haft konsert med Andreas Weise, Roger Pontare och varit på turné till USA och Kanada. På söndagskvällen är det Mariestad Gospel under ledning av Annika Pålsson som uppträder i Marieholmskyrkan. Med sig har de solister och kompband.