03 nov 2017 06:00

03 nov 2017 06:00

Sånger om himlen i Pingstkyrkan

MUSIK

På lördag anordnas en sång- och musikkväll i Pingstkyrkan för att minnas de nära och kära som har mists genom åren.

Fredrik Olsson kommer bland annat att sjunga ”You raise me up”. Låten ”Ängeln” kommer att framföras av Birgitta Edstedt och Rörsåsbröderna uppträder med ”Till Himmelen jag går”. Dessutom utlovas allsång med himlen som tema.

Även Lars-Åke Källén vid flygen kommer att hålla sig till detta ämne i ett potpurri och Sven Andrae ska spela ”Dit där rosor aldrig dör” på kornett. Diktläsningen står Inger Jonsson och Idemaj Oldin för, konferencier är Rolf Oldin

På lördag anordnas en sång- och musikkväll i Pingstkyrkan för att minnas de nära och kära som har mists genom åren.

Fredrik Olsson kommer bland annat att sjunga ”You raise me up”. Låten ”Ängeln” kommer att framföras av Birgitta Edstedt och Rörsåsbröderna uppträder med ”Till Himmelen jag går”. Dessutom utlovas allsång med himlen som tema.

Även Lars-Åke Källén vid flygen kommer att hålla sig till detta ämne i ett potpurri och Sven Andrae ska spela ”Dit där rosor aldrig dör” på kornett. Diktläsningen står Inger Jonsson och Idemaj Oldin för, konferencier är Rolf Oldin