06 okt 2017 06:00

06 okt 2017 06:00

Owe på Gullspångs äldreboenden

MUSIK

Svängiga låtar av Owe Thörnqvist klassiska repertoar utlovas av ett band från Göteborg med omnejd. Gruppen kommer att gästa två ålderdomshem i Gullspång med sin musik.

Nästa fredag förmiddag gästas först Mogården och sedan Amnegården med halsbrytande texter och därtill hörande klanger.

Keith Deling kommer att sjunga spelar gitarr, klarinett, concertina och banjo. Anders Norberg medverkar på sång och kontrabas medan Christer Ågren förutom sången står för gitarrspel. Trion kommer likt Owe Thörnqvist bjuda på rock på svenska, ren och skär bonnnarock till gammeltjo, blues och finstämda jazzballader.

Nästa fredag förmiddag gästas först Mogården och sedan Amnegården med halsbrytande texter och därtill hörande klanger.

Keith Deling kommer att sjunga spelar gitarr, klarinett, concertina och banjo. Anders Norberg medverkar på sång och kontrabas medan Christer Ågren förutom sången står för gitarrspel. Trion kommer likt Owe Thörnqvist bjuda på rock på svenska, ren och skär bonnnarock till gammeltjo, blues och finstämda jazzballader.