14 sep 2017 10:28

14 sep 2017 10:28

Monica ställer ut textila bider

KONST

Med vernissage på lördag öppnas Mariestadskonstnären Monica Gallons utsällning på Binnebergs tingshus. Hon strävar alltid efter närhet och innerlighet i skapanet och det hon vill berätta i sina textila bilder. Gemnesamt för skapelserna är att de motivmäsigt handlar om relationer, människor och materialmässigt om strukturer. För Monica handlar det om att skildra ett flyktigt ögonblick, ett möte, en känsla eööer att fånga det stora i det till synes lilla.

Konstutställningen i Skövde visas denna och sista helgen i september och är även öppen under Skörde- och kulturfesten.

Med vernissage på lördag öppnas Mariestadskonstnären Monica Gallons utsällning på Binnebergs tingshus. Hon strävar alltid efter närhet och innerlighet i skapanet och det hon vill berätta i sina textila bilder. Gemnesamt för skapelserna är att de motivmäsigt handlar om relationer, människor och materialmässigt om strukturer. För Monica handlar det om att skildra ett flyktigt ögonblick, ett möte, en känsla eööer att fånga det stora i det till synes lilla.

Konstutställningen i Skövde visas denna och sista helgen i september och är även öppen under Skörde- och kulturfesten.