10 sep 2017 19:32

11 sep 2017 06:41

Hasse Alfredson är död

Under söndagen avled Hans Alfredson på Danderyds sjukhus.

Författare, komiker, regissör, filmskapare, skådespelare. Listan kan göras lång. Hasse Alfredsson var främst känd för att vara ena halvan i komikerduon Hasse och Tage. Tage Danielsson, som var den andra halvan, avled redan 1985. Tillsammans skapade duon ett stort antal revyer och filmer.

Hans Alfredson blev 86 år gammal.

– Han dog för ett par timmar sedan. Han har legat ett par dagar på Danderyds sjukhus, säger sonen Daniel Anderson till TT.

– Vår pappa, farfar, morfar och morfars far, Hans Alfredson har lämnat oss idag kl 17:48 på Danderyds sjukhus Nästan sant blev det som du ville att det det skulle stå på din gravsten: ”Log och dog”, skriver familjen Alfredsson i ett meddelande till TT.

Författare, komiker, regissör, filmskapare, skådespelare. Listan kan göras lång. Hasse Alfredsson var främst känd för att vara ena halvan i komikerduon Hasse och Tage. Tage Danielsson, som var den andra halvan, avled redan 1985. Tillsammans skapade duon ett stort antal revyer och filmer.

Hans Alfredson blev 86 år gammal.

– Han dog för ett par timmar sedan. Han har legat ett par dagar på Danderyds sjukhus, säger sonen Daniel Anderson till TT.

– Vår pappa, farfar, morfar och morfars far, Hans Alfredson har lämnat oss idag kl 17:48 på Danderyds sjukhus Nästan sant blev det som du ville att det det skulle stå på din gravsten: ”Log och dog”, skriver familjen Alfredsson i ett meddelande till TT.