07 sep 2017 17:13

07 sep 2017 17:13

Falköpingskonst i Hova

KONST

Med start på lördag kommer akvareller och grafik av Falköpingskonstnären Gun-Britt Larsson ställas ut på Galleri Hova. Grafiken gör konstnärinnan med flera olika metoder, miljövänliga och traditionella, mer om detta kommer att berättas om på vernissagedagen. Gun-Britt Larsson har gjort flera offentliga utsmyckningar och ställt ut runt om i landet sedan slutet av 80-talet. Utställningen i Hova pågår september ut.

Med start på lördag kommer akvareller och grafik av Falköpingskonstnären Gun-Britt Larsson ställas ut på Galleri Hova. Grafiken gör konstnärinnan med flera olika metoder, miljövänliga och traditionella, mer om detta kommer att berättas om på vernissagedagen. Gun-Britt Larsson har gjort flera offentliga utsmyckningar och ställt ut runt om i landet sedan slutet av 80-talet. Utställningen i Hova pågår september ut.