17 mar 2017 06:00

17 mar 2017 06:00

Varm humor för barn

TEATER

På måndag är det dags för den tredje barnteatern, arrangerad av Mariestads teaterförening. Gå gästas Mariestad av TeaterI från Jönköping, som spelar barnmusikalen ”Diktatorn”.

Föreställningen, som riktar sig till barn mellan tre och sex år, är baserad på en bok av Ulf Stark och beskrivs som en varm och humoristisk berättelse. ”Det är lätt när ens mamma brer ens mackor, borstar ens tänder och kör en hit och dit, men till slut blir även en diktator ganska ensam”.

Föreställningen, som riktar sig till barn mellan tre och sex år, är baserad på en bok av Ulf Stark och beskrivs som en varm och humoristisk berättelse. ”Det är lätt när ens mamma brer ens mackor, borstar ens tänder och kör en hit och dit, men till slut blir även en diktator ganska ensam”.