12 okt 2016 15:39

12 okt 2016 16:43

Törebodakille kan bli nästa virala succé

NÖJE: Oliver Knutsson deltar i talangjakt

Törebodakillen Oliver Knutsson har chans att bli musikkanalens MTV:s nya influens i satsningen On Fleek, där nya virala talanger eftersöks.

Under torsdagskvällen startar programmet On Fleek på musikkanalen MTV. Det går ut på att radioprofilen Ellen Bergström åker runt i landet på jakt efter talanger som ska bli kanalens nya inspiratörer. Sökningen går brett och scannar av Sveriges YouTubers, bloggare, vloggare och Instagrammare inom olika teman som mode, musik, humor och träning. I torsdagskvällens program medverkar DJ-duon Vigiland och Molly Pettersson Hammar tillsammans med Ellen Bergström för att hitta Sveriges bästa virala musikstjärna.

Oliver Knutsson, från Töreboda, tidigare känd från pojkbandet Apollo 5, är en av tre som ska tävla.

Under torsdagskvällen startar programmet On Fleek på musikkanalen MTV. Det går ut på att radioprofilen Ellen Bergström åker runt i landet på jakt efter talanger som ska bli kanalens nya inspiratörer. Sökningen går brett och scannar av Sveriges YouTubers, bloggare, vloggare och Instagrammare inom olika teman som mode, musik, humor och träning. I torsdagskvällens program medverkar DJ-duon Vigiland och Molly Pettersson Hammar tillsammans med Ellen Bergström för att hitta Sveriges bästa virala musikstjärna.

Oliver Knutsson, från Töreboda, tidigare känd från pojkbandet Apollo 5, är en av tre som ska tävla.

  • Tove Gontran