17 aug 2016 14:18

17 aug 2016 14:18

Lasse Stefanz till Olstorp

TIDAN

På lördag kommer Nordens största dansband till Olstorp.

Lasse Stefanz, med frontfiguren och sångaren Olle Jönsson, ska bjuda på dansvänlig musik och arrangörerna hoppas på många olika åldrar i publiken. Bandet bildades 1967 i Kristianstad och firar snart 50 år som band. Med klassiska hits som De sista ljuva åren, Det här är bara början, Oh Julie samt ett stort antal släppta album finns det många låtar på repertoaren.

Lasse Stefanz, med frontfiguren och sångaren Olle Jönsson, ska bjuda på dansvänlig musik och arrangörerna hoppas på många olika åldrar i publiken. Bandet bildades 1967 i Kristianstad och firar snart 50 år som band. Med klassiska hits som De sista ljuva åren, Det här är bara början, Oh Julie samt ett stort antal släppta album finns det många låtar på repertoaren.