12 aug 2016 06:00

12 aug 2016 06:00

Drakes gubbar i Hova

KONST

En utställning med konst av Mariestadsbördige Svante Drake öppnar i Galleri Hova på lördag.

Han visar underfundiga lergubbar, litografier och vad han kallar pappsnitt. Konstnären/muntrummisen bjuder dessutom på en minikonsert under vernissagen.

– Den här gången ska jag inte hålla minikonsert kvällen före som jag gjorde på Mariestadsgalleriet Imma för några år sedan, skattar Svante Drake. För den kvällen sålde jag slut på det mesta. Och det ser ju inte så bra ut på vernissagen.

 

Han visar underfundiga lergubbar, litografier och vad han kallar pappsnitt. Konstnären/muntrummisen bjuder dessutom på en minikonsert under vernissagen.

– Den här gången ska jag inte hålla minikonsert kvällen före som jag gjorde på Mariestadsgalleriet Imma för några år sedan, skattar Svante Drake. För den kvällen sålde jag slut på det mesta. Och det ser ju inte så bra ut på vernissagen.