29 jul 2016 06:00

29 jul 2016 06:00

Konsert i Domkyrkan

MUSIK

På tisdag gästas Mariestads domkyrka av Ragnhild Pettersson som i en konsert ska ge ett blandat program på orgel och piano.

Pettersson har komponerat två mässor för kör, solister och orkester, medverkat i radio- och tv-program, turnerat i USA, Tyskland, Ungern och Tjeckien och har dessutom – utöver sin tjänst som lärare och ackompanjatör på Geijerskolan i Ransäter – spelat ett 40-tal konserter om året. För att nämna något ur hennes cv.

Pettersson har komponerat två mässor för kör, solister och orkester, medverkat i radio- och tv-program, turnerat i USA, Tyskland, Ungern och Tjeckien och har dessutom – utöver sin tjänst som lärare och ackompanjatör på Geijerskolan i Ransäter – spelat ett 40-tal konserter om året. För att nämna något ur hennes cv.