03 jun 2016 06:00

03 jun 2016 06:00

Rockveteraner i Hova galleri

KONST

Två rockveteraner – Lennart Grahn och Lelle Bodarve – har många gånger under årens lopp spelat ihop med landets rockstjärnor. Nu ställer de ut sin konst för första gången gemensamt på Galleri Hova med start på lördag.

Men det blir inte bara konst utan även musik, förstås: Rock'n'roll och 1960-talspop, både i samband med öppningen och de övriga dagarna som galleriet är öppet under långhelgen. I galleriet eller ute på gatan.

Lennart Grahn är känd från Norrbottsgruppen Shanes och Lenne Bodarve har spelat med de flesta av landets rocklegender.

Men det blir inte bara konst utan även musik, förstås: Rock'n'roll och 1960-talspop, både i samband med öppningen och de övriga dagarna som galleriet är öppet under långhelgen. I galleriet eller ute på gatan.

Lennart Grahn är känd från Norrbottsgruppen Shanes och Lenne Bodarve har spelat med de flesta av landets rocklegender.