20 maj 2016 06:00

20 maj 2016 06:00

Åtta röster om Dahlberg

LITTERATUR

Folke Dahlberg Sällskapet har kommit ut med sin elfte skrift om konstnären och författaren Folke Dahlberg (1912–1966). Den här gången får läsaren möta huvudpersonen genom åtta författares syn på hans texter och teckningar.

Else-Britt Kjellqvist, Lars-Håkan Svensson, Elisabeth Lidén, Anders Weidar, Mats Jansson, Bengt af Klintberg, Kate Larson och Staffan Söderblom reflekterar alla över Folke Dahlbergs konstnärskap och liv.

Folke Dahlberg Sällskapet har kommit ut med sin elfte skrift om konstnären och författaren Folke Dahlberg (1912–1966). Den här gången får läsaren möta huvudpersonen genom åtta författares syn på hans texter och teckningar.

Else-Britt Kjellqvist, Lars-Håkan Svensson, Elisabeth Lidén, Anders Weidar, Mats Jansson, Bengt af Klintberg, Kate Larson och Staffan Söderblom reflekterar alla över Folke Dahlbergs konstnärskap och liv.