29 apr 2016 06:00

29 apr 2016 06:00

Jubilerande konstrunda

KONST

Under valborgshelgen arrangeras Norra Vätterns konstrunda, där Tiveden finns med på ett hörn.

Arrangemanget firar 20 år och en av besöksplatserna är Häggeboda glas utanför Tived. Förutom Mariestadsbördiga glaskonstnär Jeanette Håkansson själv visas konst av hennes syster Vivica Bjelkholm samt Anette Nilsson och Jan Axelsson i gårdens verkstad, galleri och lillstugan.

Häggeboda glas deltar också i arrangemanget Sköna maj.

Arrangemanget firar 20 år och en av besöksplatserna är Häggeboda glas utanför Tived. Förutom Mariestadsbördiga glaskonstnär Jeanette Håkansson själv visas konst av hennes syster Vivica Bjelkholm samt Anette Nilsson och Jan Axelsson i gårdens verkstad, galleri och lillstugan.

Häggeboda glas deltar också i arrangemanget Sköna maj.