26 feb 2016 06:00

26 feb 2016 06:00

Prosa med Persson

LITTERATUR

Hon är visserligen också krönikör i Mariestads-Tidningen, men framför allt är Gunilla Linn Persson författare med tv-drama och skönlitteratur för såväl vuxna som barn på meritlistan. På måndag, 29 februari, är hon gäst på Stadsbiblioteket i Skövde kulturhus där Forum för poesi och prosa arrangerar ”Mångsidiga måndagar”.

Förutom Persson finns den sverigefinske författaren och illustratören Henri Gylander på plats. Under temat ”villkor” möts de båda för uppläsning och samtal.

Hon är visserligen också krönikör i Mariestads-Tidningen, men framför allt är Gunilla Linn Persson författare med tv-drama och skönlitteratur för såväl vuxna som barn på meritlistan. På måndag, 29 februari, är hon gäst på Stadsbiblioteket i Skövde kulturhus där Forum för poesi och prosa arrangerar ”Mångsidiga måndagar”.

Förutom Persson finns den sverigefinske författaren och illustratören Henri Gylander på plats. Under temat ”villkor” möts de båda för uppläsning och samtal.