09 okt 2015 06:00

09 okt 2015 06:00

Lindholms Svea i ny bok

LITTERATUR

Hon har tvättat, ätit, klätt på sig, planterat och byggt. I den sjätte boken om Svea målar hon.

Illustratör i samtliga böcker är Jessica Lindholm från Hova. Serien är ett samarbete mellan henne och författaren Linda Palm. Svea-böckerna riktar sig till de yngsta – högläsningslitteratur som handlar om att tillsammans upptäcka, utforska och pröva. Varje del i serien har en egen färg. Den senaste är rosa.

Hon har tvättat, ätit, klätt på sig, planterat och byggt. I den sjätte boken om Svea målar hon.

Illustratör i samtliga böcker är Jessica Lindholm från Hova. Serien är ett samarbete mellan henne och författaren Linda Palm. Svea-böckerna riktar sig till de yngsta – högläsningslitteratur som handlar om att tillsammans upptäcka, utforska och pröva. Varje del i serien har en egen färg. Den senaste är rosa.