02 okt 2015 06:00

02 okt 2015 06:00

Tre dagar med Lundberg

LITTERATUR

Nästa vecka kommer journalisten, krönikören och författaren Patrik Lundberg till Mariestad för en rad olika aktiviteter. På onsdag är han huvudgäst på ett så kallat författarbesök, som ordnas med jämna mellanrum – öppet för allmänheten. Tisdag till torsdag ska han dessutom vara med i Skapande skola på Tunaholmsskolan, där han ska hjälpa till att vässa åttondeklassarnas krönikepennor.

Nästa vecka kommer journalisten, krönikören och författaren Patrik Lundberg till Mariestad för en rad olika aktiviteter. På onsdag är han huvudgäst på ett så kallat författarbesök, som ordnas med jämna mellanrum – öppet för allmänheten. Tisdag till torsdag ska han dessutom vara med i Skapande skola på Tunaholmsskolan, där han ska hjälpa till att vässa åttondeklassarnas krönikepennor.