02 okt 2015 06:00

02 okt 2015 06:00

Gert och Alf i konserthuset

FÖRELÄSNING

Ett nytt avsnitt i samtalsserien ”Världens skaraborgare” på Vara konserthus äger rum den 7 oktober. Den gång är det arkitekten Gert Wingårh och politikern Alf Svensson som deltar i ett underhållande samtal om livet, vilket är tanken med arrangemangen.

Wingårdh kan berätta om vägen från uppväxten i Våmb till de stora prestigefyllda och i många fall prisbelönta projekt han varit delaktig i som yrkesman. Svensson tar avstamp i Tidan och kan både blicka tillbaka på 31 år som partiledare och se framåt i rollen som EU-parlamentariker.

Ett nytt avsnitt i samtalsserien ”Världens skaraborgare” på Vara konserthus äger rum den 7 oktober. Den gång är det arkitekten Gert Wingårh och politikern Alf Svensson som deltar i ett underhållande samtal om livet, vilket är tanken med arrangemangen.

Wingårdh kan berätta om vägen från uppväxten i Våmb till de stora prestigefyllda och i många fall prisbelönta projekt han varit delaktig i som yrkesman. Svensson tar avstamp i Tidan och kan både blicka tillbaka på 31 år som partiledare och se framåt i rollen som EU-parlamentariker.