30 sep 2015 14:09

17 mar 2016 10:35

Elisa byter spår – blir programledare

TV

Elisa Lindström påbörjar en ny karriär – som programledare.
Tillsammans med dansbandsexperten Thomas Deutgen ska hon leda ”Tack för dansen” i TV4.

För mindre än två veckor sedan gick dansbandet Elisas ut med att ta en paus på obestämd tid. Då avslöjade sångerskan Elisa Lindström från Töreboda att ett nytt spännande projekt väntade henne under hösten, utan att vilja gå in närmare på det.

Tre populära dansband

På onsdagen meddelade TV4 sin kommande programsatsning ”Tack för dansen”. I varsitt program ska de populära dansbanden Arvingarna, Lars-Kristerz och Lasse Stefanz spela live, intervjuas och prata minnen.

– Det blir lite som SVT:s ”Här är ditt liv”, fast för dansband. Inspelningarna sker i Göteborg i oktober och sänds i början av nästa år, säger Anders Edlund på TV4:s presstjänst.

Elisa Lindström ska leda programmet tillsammans med Thomas Deutgen, som bland annat är programledare för P4 Dans.

– Elisa är uppvuxen i dansbandsvärlden, och när man gör en serie om ett visst ämne så vill man ha programledare som kan relatera till ämnet och med rätt bakgrund. Med Elisas musikalitet och Thomas expertis så kommer de att komplettera varandra helt suveränt, avslutar Edlund.

För mindre än två veckor sedan gick dansbandet Elisas ut med att ta en paus på obestämd tid. Då avslöjade sångerskan Elisa Lindström från Töreboda att ett nytt spännande projekt väntade henne under hösten, utan att vilja gå in närmare på det.

Tre populära dansband

På onsdagen meddelade TV4 sin kommande programsatsning ”Tack för dansen”. I varsitt program ska de populära dansbanden Arvingarna, Lars-Kristerz och Lasse Stefanz spela live, intervjuas och prata minnen.

– Det blir lite som SVT:s ”Här är ditt liv”, fast för dansband. Inspelningarna sker i Göteborg i oktober och sänds i början av nästa år, säger Anders Edlund på TV4:s presstjänst.

Elisa Lindström ska leda programmet tillsammans med Thomas Deutgen, som bland annat är programledare för P4 Dans.

– Elisa är uppvuxen i dansbandsvärlden, och när man gör en serie om ett visst ämne så vill man ha programledare som kan relatera till ämnet och med rätt bakgrund. Med Elisas musikalitet och Thomas expertis så kommer de att komplettera varandra helt suveränt, avslutar Edlund.