10 sep 2015 12:47

10 sep 2015 12:48

Sista helgen med Picasso

På söndag är sista dag för sommarens Picassoutställning på Kristinehamns konstmuseum.

Utställningen ”Picasso, Nesjar, Jacqueline” öppnade den 16 maj och visar bland annat originalverk, skulpturer, målningar och skisser av Picasso på temat Kvinnohuvud inlånade från Moderna museet i Stockholm, Picassomuseet i Paris, Skissernas museum i Lund och The Lake Collection i Slovenien.

På söndag är sista dag för sommarens Picassoutställning på Kristinehamns konstmuseum.

Utställningen ”Picasso, Nesjar, Jacqueline” öppnade den 16 maj och visar bland annat originalverk, skulpturer, målningar och skisser av Picasso på temat Kvinnohuvud inlånade från Moderna museet i Stockholm, Picassomuseet i Paris, Skissernas museum i Lund och The Lake Collection i Slovenien.