06 aug 2015 06:00

17 mar 2016 10:40

Da Buzz tillbaka på Stadshotellet

KONSERT

Da Buzz höjer återigen pulsen i Mariestad.
På lördag spelar Karlstadbandet på Stadshotellet för andra året i rad.

Pop- och dansgruppen Da Buzz har under de senaste åren hållit en låg profil. Annat var det i början av 2000-talet, då sångerskan Annika Thörnquist tillsammans med producenterna Per Lidén och Pier Schmid slog igenom på den svenska marknaden. Trion levererade kända låtar som ”Alive” och ”Do you want me”.

Tre singelsläpp

Efter ett längre uppehåll gjorde Annika och Per comeback förra året. Man har även tagit hjälp av producenten Niclas Olausson, som figurerade i bakgrunden även under storhetstiden. Under 2014 släpptes tre singlar och bandet gjorde också en Sverigeturné.

Bland annat fick Stadshotellet i Mariestad förra sommaren besök av Da Buzz. Nu har bandet lockats till samma plats och på lördag utlovas en kavalkad av uppfriskande låtar.

”Grym liveshow”

– Da Buzz bjuder på en grym liveshow och spelar många av sina stora hits. Deras sound är modernt och håller hög klass även i dag. I fjol fick vi en otroligt bra respons från våra gäster så därför bestämde vi oss för att boka dom igen. Det blir ett bra startskott att kicka i gång hösten, säger Stadshotellets nattklubbschef Nira Hindocha.

Pop- och dansgruppen Da Buzz har under de senaste åren hållit en låg profil. Annat var det i början av 2000-talet, då sångerskan Annika Thörnquist tillsammans med producenterna Per Lidén och Pier Schmid slog igenom på den svenska marknaden. Trion levererade kända låtar som ”Alive” och ”Do you want me”.

Tre singelsläpp

Efter ett längre uppehåll gjorde Annika och Per comeback förra året. Man har även tagit hjälp av producenten Niclas Olausson, som figurerade i bakgrunden även under storhetstiden. Under 2014 släpptes tre singlar och bandet gjorde också en Sverigeturné.

Bland annat fick Stadshotellet i Mariestad förra sommaren besök av Da Buzz. Nu har bandet lockats till samma plats och på lördag utlovas en kavalkad av uppfriskande låtar.

”Grym liveshow”

– Da Buzz bjuder på en grym liveshow och spelar många av sina stora hits. Deras sound är modernt och håller hög klass även i dag. I fjol fick vi en otroligt bra respons från våra gäster så därför bestämde vi oss för att boka dom igen. Det blir ett bra startskott att kicka i gång hösten, säger Stadshotellets nattklubbschef Nira Hindocha.