10 jul 2015 06:00

10 jul 2015 06:00

Återbesök

MUSIK: Blockflöjtsvirtuos till Fågelö kapell

Dan Laurin, blockflöjt och Anna Paradiso, cembalo, står för underhållningen i Musik i Sommarkvällen i Fågelö kapell på lördag. Konserten heter ”Vemod, fantasi och elegans: en tidsresa från Sverige och resten av Europa.” Bilden togs vid duons besök 2013. Laurin har gjort mer än 30 skivor, vunnit många priser och utmärkelser, bland annat Svenska Tonsättareföreningens Interpretpris. Paradiso är internationellt erkänd och har etablerat sig som en cembalist med eget uttryck. Hon är dessutom filosofie doktor i klassisk filologi.

Dan Laurin, blockflöjt och Anna Paradiso, cembalo, står för underhållningen i Musik i Sommarkvällen i Fågelö kapell på lördag. Konserten heter ”Vemod, fantasi och elegans: en tidsresa från Sverige och resten av Europa.” Bilden togs vid duons besök 2013. Laurin har gjort mer än 30 skivor, vunnit många priser och utmärkelser, bland annat Svenska Tonsättareföreningens Interpretpris. Paradiso är internationellt erkänd och har etablerat sig som en cembalist med eget uttryck. Hon är dessutom filosofie doktor i klassisk filologi.