31 maj 2015 20:00

17 mar 2016 10:43

Elisa har chans att vinna utmärkelser

NÖJE

Törebodas sångfågel Elisa Lindström, 24, är nominerad till dansbandspriset Guldklaven för årets sångerska – en utmärkelse hon vunnit vid tre tidigare tillfällen.

Årets konkurrenter om titeln är Blendersångerskan Maria Persson samt Jenny Salén.

Dansbandet Elisas, med rötterna i Töreboda och Skövde, har också chansen att vinna kategorin årets låt. Bakom ”Tänk om vi aldrig” står Andreas Åhlin och Mariestadsbekantingen Henrik Sethsson. Även Hasse Andersson med ”Guld och gröna skogar” och Scotts med ”Juni, juli, augusti” har möjlighet att ta hem priset.

Vinnarna presenteras den 12 juli i samband med Dansbandsveckan i Malung.

Årets konkurrenter om titeln är Blendersångerskan Maria Persson samt Jenny Salén.

Dansbandet Elisas, med rötterna i Töreboda och Skövde, har också chansen att vinna kategorin årets låt. Bakom ”Tänk om vi aldrig” står Andreas Åhlin och Mariestadsbekantingen Henrik Sethsson. Även Hasse Andersson med ”Guld och gröna skogar” och Scotts med ”Juni, juli, augusti” har möjlighet att ta hem priset.

Vinnarna presenteras den 12 juli i samband med Dansbandsveckan i Malung.