06 mar 2015 16:14

11 mar 2015 09:32

"Ingen festival utan Elisa och Rydell & Quick"

Törebodafestivalen bokar artister i rask takt och nu har man säkrat två riktiga veteraner i Elisa´s och Rydell & Quick

För sjätte året får publiken på Törebodafestivalen möta Törebodas dansbandsdrottning Elisa Lindström och samt Christer Rydell och Malin Quick.

– Ingen festival utan Elisa och Rydell & Quick, säger festivalgeneral Per Ottosson.

Drottning Elisa

Elisa's fick sitt stora genombrott 2010 då de vann SVT´s Dansbandskampen. Sedan dess har Elisa's varit ett heltidsturnérande dansband, har hunnit släppa fyra album och legat på svensktoppen med fyra singlar. 2013 vann Elisa TV4:s tävling Körslaget med sin Törebodakör.

Megadrag

Sveriges största turnérande rockshow, Rydell & Quicks specialitet är att leverera snygg show med ljud och ljus i toppklass, med kraftfull sång och Malin Quick som rockar loss på saxofon. Trummisen Berndt Baumgartner spelar på hemmaplan i Töreboda.

Sedan tidigare är Melodifestivalaktuelle Eric Saade klar för festivalen, liksom bland andra  Tomas Ledin, Europe och Kalle Moreues.

För sjätte året får publiken på Törebodafestivalen möta Törebodas dansbandsdrottning Elisa Lindström och samt Christer Rydell och Malin Quick.

– Ingen festival utan Elisa och Rydell & Quick, säger festivalgeneral Per Ottosson.

Drottning Elisa

Elisa's fick sitt stora genombrott 2010 då de vann SVT´s Dansbandskampen. Sedan dess har Elisa's varit ett heltidsturnérande dansband, har hunnit släppa fyra album och legat på svensktoppen med fyra singlar. 2013 vann Elisa TV4:s tävling Körslaget med sin Törebodakör.

Megadrag

Sveriges största turnérande rockshow, Rydell & Quicks specialitet är att leverera snygg show med ljud och ljus i toppklass, med kraftfull sång och Malin Quick som rockar loss på saxofon. Trummisen Berndt Baumgartner spelar på hemmaplan i Töreboda.

Sedan tidigare är Melodifestivalaktuelle Eric Saade klar för festivalen, liksom bland andra  Tomas Ledin, Europe och Kalle Moreues.