08 okt 2014 20:00

23 jan 2015 14:43

DJ:s och vokalister i feminin kvartett

Girl power och house i en och samma förpackning. På lördag fyller Female DJ Revolution scenen på Stadt.

Dubbla DJs, dubbla vokalister, rejält med attityd och tunga beats. Houseälskarna Cazzi Opeia, Sibel, Malin Ross och Kristina Gern, som tillsammans bildar Female DJ Revolution, har av allt att döma hittat ett vinnande koncept.

Var och en är de starka personligheter med framgångsrika solokarriärer vid sidan om. Men sedan 2011 samlas de då och då för gemensamma spelningar. På lördag blir det ett sådant tillfälle på Stadt i Mariestad.

För den stora massan är sångerskan Sibel, tidigare Idol- och Melodifestivaldeltagare, mest känd. Gruppens andra vokalist, Cazzi Opeia har bland annat samarbetat med DJ-stjärnan Tiesto. Och den revolutionära kvartettens två DJs Kristina Gern och Malin Ross har gott om stora spelningar bakom sig.

Dubbla DJs, dubbla vokalister, rejält med attityd och tunga beats. Houseälskarna Cazzi Opeia, Sibel, Malin Ross och Kristina Gern, som tillsammans bildar Female DJ Revolution, har av allt att döma hittat ett vinnande koncept.

Var och en är de starka personligheter med framgångsrika solokarriärer vid sidan om. Men sedan 2011 samlas de då och då för gemensamma spelningar. På lördag blir det ett sådant tillfälle på Stadt i Mariestad.

För den stora massan är sångerskan Sibel, tidigare Idol- och Melodifestivaldeltagare, mest känd. Gruppens andra vokalist, Cazzi Opeia har bland annat samarbetat med DJ-stjärnan Tiesto. Och den revolutionära kvartettens två DJs Kristina Gern och Malin Ross har gott om stora spelningar bakom sig.

  • Carin Söder