25 sep 2014 06:00

23 jan 2015 14:21

Blandade bilder beskådas och bedöms

KULTUR- OCH SKÖRDEFEST

Ett plank, en massa folk, fem bilder per person, en jury. Känner ni igen konceptet?

Det kan bero på att Mariestads fotoklubb har arrangerat sin fototävling ”Planket” sedan 1991. På lördag är det dags igen för alla intresserade att sätta upp sina fotografier på planket vid Komministergatans västra ände.

Under tre timmar kan bilderna beskådas av allmänheten, därefter tar fotoklubbens jury sitt beslut och meddelar vinnare. Motivet är fritt och reglerna enkla: Max fem bilder per deltagare, namn och telefonnummer på baksidan och – förstås – att man tagit sina bilder själv.

Det kan bero på att Mariestads fotoklubb har arrangerat sin fototävling ”Planket” sedan 1991. På lördag är det dags igen för alla intresserade att sätta upp sina fotografier på planket vid Komministergatans västra ände.

Under tre timmar kan bilderna beskådas av allmänheten, därefter tar fotoklubbens jury sitt beslut och meddelar vinnare. Motivet är fritt och reglerna enkla: Max fem bilder per deltagare, namn och telefonnummer på baksidan och – förstås – att man tagit sina bilder själv.