05 sep 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

Färgsprakande konst på Galleri Hova

KONST

Det välkända konstnärsparet Lena och Gösta Linderholm kommer till Hova i helgen då de har vernissage på galleri Hova. I fyra veckor visar de sin färgglada konst. Båda har nästan samma färgskala i sina bilder och ibland är det svårt att se vem av makarna som målat vad.

Lena är känd som grafiker, keramiker och författare. Gösta är kanske mest känd som musiker, men målar det gör han ofta och gärna.

Det välkända konstnärsparet Lena och Gösta Linderholm kommer till Hova i helgen då de har vernissage på galleri Hova. I fyra veckor visar de sin färgglada konst. Båda har nästan samma färgskala i sina bilder och ibland är det svårt att se vem av makarna som målat vad.

Lena är känd som grafiker, keramiker och författare. Gösta är kanske mest känd som musiker, men målar det gör han ofta och gärna.