04 jun 2014 12:37

25 feb 2015 11:15

Stor cancergala på teatern

På lördag och söndag arrangerar organisationen Tänk med hjärtat en stor välgörenhetsgala på Mariestads teater. Samtliga intäkter går till fonderna för att bekämpa barncancer och bröstcancer.

Anna Stenberg och Sebastian Tadros som deltar från organisationen har fått ihop ett stort startfält med flera musiker, dansare och forskare. Musiken och dansen varvas med att forskarna berättar. På scenen kommer även några som själva blivit drabbade av cancer att berätta om sina erfarenheter.

På lördag och söndag arrangerar organisationen Tänk med hjärtat en stor välgörenhetsgala på Mariestads teater. Samtliga intäkter går till fonderna för att bekämpa barncancer och bröstcancer.

Anna Stenberg och Sebastian Tadros som deltar från organisationen har fått ihop ett stort startfält med flera musiker, dansare och forskare. Musiken och dansen varvas med att forskarna berättar. På scenen kommer även några som själva blivit drabbade av cancer att berätta om sina erfarenheter.

  • Jan Fleischmann