2016-04-05 06:00

2016-04-05 06:00

Hur kan det vara mörkt när det finns så många ljus?

KRÖNIKA

I vår värld finns det miljontals mänskliga ljus. Jag ser dem varje dag. Barnen som kliver över språkbarriärer som om det vore tallbarr, grannen som kommer till undsättning när proppen går, en främling hjälper en annan att öppna petflaskan, människan som säger hej och ler, grupper som startar språkcaféer och andra som föreläser om det fantastiska med mångfald.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto