2016-03-18 06:00

2016-03-18 06:00

Författarliv

GUNILLA LINN PERSSON

Det här är nog världens knasigaste jobb. Man kan inte ens lita på sig själv. När som helst får man en ny idé och måste, av något inre tvång, genomföra den. En bok. Ett drama för televisionen. En pjäs för teatern. Om jag vore man skulle jag vara mångsidig. Jag är kvinna. Jag är splittrad. Jag vet förmodligen inte alls vad jag håller på med. Men jag håller på ändå.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto