2016-02-23 06:00

2016-02-23 06:00

Låt kulturen väcka liv i oss

JENNIE HILLI SJÖQVIST

Tänk om det fanns en vägg full av färgglada metallfjärilar i Mariestads stadskärna. Föreställ dig små skyltar med budskapet livemusik lever här och platser för gatumusikanter. Se framför dig hur målade väggar med vackra budskap gör ett tråkigt betongstråk till en underhållande konstpromenad.
Känn stegen du tar i trappan till kunskap och ta in doften från stadens blomstrande parker.
Tänk dig människorna i staden.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto