02 nov 2015 17:02

02 nov 2015 21:49

Kökrock vid Stora Ek

Tre bilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 26, i höjd med Stora Ek mellan Mariestad och Skövde, sent på måndagseftermiddagen.

Olyckan inträffade när två av bilarna stannat vid ett vägarbete och den tredje körde in i den som stod längst bak av dessa. När räddningstjänsten kom till plats kunde de konstatera att samtliga fyra personer hade tagit sig ur bilarna – en fördes till sjukhus med nacksmärtor. I övrigt handlade det om lättare plåtskador och läckage av spolarvätska.

Olyckan inträffade när två av bilarna stannat vid ett vägarbete och den tredje körde in i den som stod längst bak av dessa. När räddningstjänsten kom till plats kunde de konstatera att samtliga fyra personer hade tagit sig ur bilarna – en fördes till sjukhus med nacksmärtor. I övrigt handlade det om lättare plåtskador och läckage av spolarvätska.

Till händelsekartan