01 jul 2014 06:00

23 jan 2015 14:39

Tänk vilken förändring vår stad genomgår

insändare

Det satsas i hamnområdet med fina kontaktytor, jag tänker på hamnbodarna, äventyrsgolfen, beachvolleybollplanerna, den lilla sandstranden. Och vår vackert belägna folkpark får nu äntligen en upprustning av Jubileumsteatern! Dacapo finns i vår stad. Vilken tillgång för oss invånare.

Gärdesparken har blivit ett härligt promenadstråk, här ser man folk sola, ha picknick och fiska, de nya byggnaderna är vackra och här kan vi alla få njuta av växtligheten! Nya tennisbanor har byggts och i Alhagen kan vi gunga i hammock! Gator görs i ordning och en vacker Esplanad växer fram. Tillkommer att det bjuds på evenemang i stort som smått. Vår stad har blivit en vacker mötesplats för oss som bor här och för de som är våra gäster! Kommunen, föreningar och privatpersoner gör ett fantastiskt jobb! Vår Pärla har börjat glänsa!

Mångårig invånare

Det satsas i hamnområdet med fina kontaktytor, jag tänker på hamnbodarna, äventyrsgolfen, beachvolleybollplanerna, den lilla sandstranden. Och vår vackert belägna folkpark får nu äntligen en upprustning av Jubileumsteatern! Dacapo finns i vår stad. Vilken tillgång för oss invånare.

Gärdesparken har blivit ett härligt promenadstråk, här ser man folk sola, ha picknick och fiska, de nya byggnaderna är vackra och här kan vi alla få njuta av växtligheten! Nya tennisbanor har byggts och i Alhagen kan vi gunga i hammock! Gator görs i ordning och en vacker Esplanad växer fram. Tillkommer att det bjuds på evenemang i stort som smått. Vår stad har blivit en vacker mötesplats för oss som bor här och för de som är våra gäster! Kommunen, föreningar och privatpersoner gör ett fantastiskt jobb! Vår Pärla har börjat glänsa!

Mångårig invånare