08 apr 2014 06:00

23 jan 2015 14:34

Ge oss en bro

insändare:

Nu sjösätts Lina strax igen, och vi i östra Töreboda blir ö-länningar igen. Jag reagerade kraftigt på inlägget om att Västtrafik skulle vara med i finansiera Lina. Vad är detta?

Vi ska ha 24 timmars kontakt med västra sidan per dygn, sju dagar i veckan. Färjan ska bara flyttas till campingområdet och vi ska ha en bro.

Förra sommaren kostade mig en ny cykel då jag krockade med en annan cykel som genade vid undergången vid Hovavägen. Det är en fullkomligt livsfarlig krök, vi ska inte behöva gå eller cykla runt när färjan är stängd.

Mitt val kommunalt i år blir enkelt, då det bara tycks vara sossarna som insett vilket behov vi har av närkontakt med köpingen. Gamla människor som bor på östra sidan ska inte behöva ta bilen eller få tag i någon som kan köra dem till affärerna.

Nu får det vara nog med flum, ge oss bron bara.

Pensionär

Nu sjösätts Lina strax igen, och vi i östra Töreboda blir ö-länningar igen. Jag reagerade kraftigt på inlägget om att Västtrafik skulle vara med i finansiera Lina. Vad är detta?

Vi ska ha 24 timmars kontakt med västra sidan per dygn, sju dagar i veckan. Färjan ska bara flyttas till campingområdet och vi ska ha en bro.

Förra sommaren kostade mig en ny cykel då jag krockade med en annan cykel som genade vid undergången vid Hovavägen. Det är en fullkomligt livsfarlig krök, vi ska inte behöva gå eller cykla runt när färjan är stängd.

Mitt val kommunalt i år blir enkelt, då det bara tycks vara sossarna som insett vilket behov vi har av närkontakt med köpingen. Gamla människor som bor på östra sidan ska inte behöva ta bilen eller få tag i någon som kan köra dem till affärerna.

Nu får det vara nog med flum, ge oss bron bara.

Pensionär