09 jul 2018 06:00

09 jul 2018 06:00

Grand final för allsången

OTTERBÄCKEN: Fantastiskt väder ramade in kvällen

Det blev en kväll att minnas när allsången hade final på Barfoten.

Årets allsångserie i Amnehärad avslutades en ljum sommarkväll på Barfotens camping. De som höll i allsången var Doremi-kören från Mariestad.

Rudskoga cruisers

Tre amerikanska bilar med seniorer på passagerarplats dök det upp. Rudskogs Cruisers har ställt upp hela allsångsserien och hämtat vid Amnegården. För det praktiska svarade Byalaget, PRO Otterbäcken, folkets husföreningen och Otterbäckens vävstuga. Övriga föreningar som varit med och arrangerat är Nunnestads byalag, Equmeniakyrkan, Pipans hamnförening och Kooperativet Laxen.

Kvällen lockade mellan 70 och 80 deltagare. Så var det också, som sagt, fantastiskt väder.

Årets allsångserie i Amnehärad avslutades en ljum sommarkväll på Barfotens camping. De som höll i allsången var Doremi-kören från Mariestad.

Rudskoga cruisers

Tre amerikanska bilar med seniorer på passagerarplats dök det upp. Rudskogs Cruisers har ställt upp hela allsångsserien och hämtat vid Amnegården. För det praktiska svarade Byalaget, PRO Otterbäcken, folkets husföreningen och Otterbäckens vävstuga. Övriga föreningar som varit med och arrangerat är Nunnestads byalag, Equmeniakyrkan, Pipans hamnförening och Kooperativet Laxen.

Kvällen lockade mellan 70 och 80 deltagare. Så var det också, som sagt, fantastiskt väder.