23 jun 2017 18:06

24 jun 2017 09:28

"Åkte 33:e mil för Bagarn"

OTTERBÄCKEN: Vem visste att Roland var så het?

Mikael Max tvekade inte, klart de hade kommit till Badängsparken, bland annat, för musiken och sångens skull.

De satt och myste i parken, Birgitta Karlsson, glad att ha sonen och hans familj på besök i Skagersvik, Mikael Max med sin yngste son Elliot i knät, hustrun Emma, extrafin med krans i håret, och sonen Theo samt dennes kusin Wilmer Axelsson. De två senare i vita skjortor dagen till ära. Familjen Max och kusinen hade åkt från Högsby i Småland för att fira midsommar.

– Vi har åkt 33 mil för att höra Bagarn sjunga, sa Mikael leende.

Ja, han var i fin form, Roland ”Bagarn” Olofsson, som för andra året i rad underhöll tillsammans med dragspelaren Sten Gustavsson.

De satt och myste i parken, Birgitta Karlsson, glad att ha sonen och hans familj på besök i Skagersvik, Mikael Max med sin yngste son Elliot i knät, hustrun Emma, extrafin med krans i håret, och sonen Theo samt dennes kusin Wilmer Axelsson. De två senare i vita skjortor dagen till ära. Familjen Max och kusinen hade åkt från Högsby i Småland för att fira midsommar.

– Vi har åkt 33 mil för att höra Bagarn sjunga, sa Mikael leende.

Ja, han var i fin form, Roland ”Bagarn” Olofsson, som för andra året i rad underhöll tillsammans med dragspelaren Sten Gustavsson.