18 maj 2017 13:53

18 maj 2017 14:02

Misstänkt för misshandel och olaga hot

TING

En 28-årig Falköpingsbo häktades under torsdagen för att på sannolika skäl vara misstänkt för fem fall av misshandel i Falköping, samt ett fall av övergrepp i rättssak. Han är även misstänkt för två fall av olaga hot i Gullspång, dessa brott ska ha begåtts under 2015 och 2016.

28-åringen anhölls i måndags efter en misstänkt misshandel dagen innan på Järnvägsgatan i Falköping. Vid händelsen ska han ha tagit stryptag på en annan man och även hotat en tidigare flickvän. Den misstänkte mannen ska ha besökt kvinnan angående ett tidigare ärende och uppträtt hotfullt.

Åtal ska vara väckt senast den 1 juni.

28-åringen anhölls i måndags efter en misstänkt misshandel dagen innan på Järnvägsgatan i Falköping. Vid händelsen ska han ha tagit stryptag på en annan man och även hotat en tidigare flickvän. Den misstänkte mannen ska ha besökt kvinnan angående ett tidigare ärende och uppträtt hotfullt.

Åtal ska vara väckt senast den 1 juni.