11 okt 2016 11:05

11 okt 2016 11:05

Obligatorisk skola på lördag

HOVA

Den 15 oktober får elever på Regnbågsskolan uppleva hur det är att knalla till skolan på en lördag.

Det är en obligatorisk skoldag. Föräldrar, vårdnadshavare och syskon, släkt och vänner, är välkomna att besöka skolan och se sina adepter under en ”vanlig” skoldag. Besökarna ska kan gå runt och insupa miljön och arbetssättet. För vissa kanske det blir både nostalgivibbar och aha-upplevelser? Eleverna serveras denna dag en lättare skolmåltid. Och eleverna kompenseras redan på måndag, 17 oktober, genom att få en ledig dag.

Det är en obligatorisk skoldag. Föräldrar, vårdnadshavare och syskon, släkt och vänner, är välkomna att besöka skolan och se sina adepter under en ”vanlig” skoldag. Besökarna ska kan gå runt och insupa miljön och arbetssättet. För vissa kanske det blir både nostalgivibbar och aha-upplevelser? Eleverna serveras denna dag en lättare skolmåltid. Och eleverna kompenseras redan på måndag, 17 oktober, genom att få en ledig dag.