22 sep 2016 20:00

22 sep 2016 20:00

Insamling till Världens barn

GULLSPÅNG/HOVA

Årets insamling i Gullspångs kommun till förmån för Världens barn börjar på söndag, 25 september, med en konsert i Amnehärads kyrka. För underhållningen står Alma Lindström, Töreboda samt Ceciliakören. På tisdag, den 27 september, blir det promenad utmed dressinbanan och veckan efter, vid tre tillfällen, den 4, 7 och 8 oktober blir det bössinsamling.

I Hova arrangeras tisdagen den 27 en promenad med start från Riddarparken. Den ges vid två tillfällen, både på morgonen och sen eftermiddag. Lördag den 1 oktober blir det traditionell modevisning i hantverkshuset. I Hova sker bössinsamling fredag den 30 september och lördag den 8 oktober.

Årets insamling till Världens barna avslutas den 7 oktober med insamlingsgala i SVT1

– Förra året samlade vi in 98 040 kronor i vår kommun, vilket blev 18,74 kronor per person. Vi blev trea i Skaraborg efter Essunga och Töreboda, säger kommunsamordnare Anette Brandberg som hoppas på lika fint, eller bättre, resultat i år.

Årets insamling i Gullspångs kommun till förmån för Världens barn börjar på söndag, 25 september, med en konsert i Amnehärads kyrka. För underhållningen står Alma Lindström, Töreboda samt Ceciliakören. På tisdag, den 27 september, blir det promenad utmed dressinbanan och veckan efter, vid tre tillfällen, den 4, 7 och 8 oktober blir det bössinsamling.

I Hova arrangeras tisdagen den 27 en promenad med start från Riddarparken. Den ges vid två tillfällen, både på morgonen och sen eftermiddag. Lördag den 1 oktober blir det traditionell modevisning i hantverkshuset. I Hova sker bössinsamling fredag den 30 september och lördag den 8 oktober.

Årets insamling till Världens barna avslutas den 7 oktober med insamlingsgala i SVT1

– Förra året samlade vi in 98 040 kronor i vår kommun, vilket blev 18,74 kronor per person. Vi blev trea i Skaraborg efter Essunga och Töreboda, säger kommunsamordnare Anette Brandberg som hoppas på lika fint, eller bättre, resultat i år.