12 sep 2016 14:38

12 sep 2016 14:38

Skolutflykt till Kloten

GULLSPÅNG: Målmedvetna elever gjorde en dagsresa

Eleverna sparade i två år för att göra en utflykt till Kloten.

Under två års tid har eleverna kämpat och samlat pengar genom försäljning av allt möjligt. Äntligen har de fått göra något för sina pengar. Måndagen den 29 augusti åkte 62 elever och 6 lärare/vuxna till vildmarkslägret Kloten i Västmanland. Under tre dagar fick eleverna testa på bubbeball, kanotpaddling, blåsa pilar med blåsrör, sumobrottning och höghöjdsaktiviteter såsom gungan, klättra på apstolpen och åka linbana. Det hanns även med lite fritid då eleverna spelade fotboll, bastade, tittade på ”Idol” och umgicks med varandra.

Under två års tid har eleverna kämpat och samlat pengar genom försäljning av allt möjligt. Äntligen har de fått göra något för sina pengar. Måndagen den 29 augusti åkte 62 elever och 6 lärare/vuxna till vildmarkslägret Kloten i Västmanland. Under tre dagar fick eleverna testa på bubbeball, kanotpaddling, blåsa pilar med blåsrör, sumobrottning och höghöjdsaktiviteter såsom gungan, klättra på apstolpen och åka linbana. Det hanns även med lite fritid då eleverna spelade fotboll, bastade, tittade på ”Idol” och umgicks med varandra.