08 sep 2016 06:00

08 sep 2016 14:25

Marknad med drag

HOVA/OTTERBERGET: Dragspelstämma

En höstmarknad som bjuder på både dragspel och fruktexpert.

På lördag arrangeras det höstmarknad i Hova. Samtidigt pågår dragspelstämman på Otterbergets camping. Som brukligt besöker musiker från mässan marknaden, så marknadsbesökare kan räkna med ljuv musik. Årets knallemarknad är även en lokal mat- och hantverksmarknad som åter gästas av pomolog Eric Håkansson. I övrigt blir det brevduvesläpp, hoppborg, pilkastning, ansiktsmålning samt vernissage på Galleri Hova.

På lördag arrangeras det höstmarknad i Hova. Samtidigt pågår dragspelstämman på Otterbergets camping. Som brukligt besöker musiker från mässan marknaden, så marknadsbesökare kan räkna med ljuv musik. Årets knallemarknad är även en lokal mat- och hantverksmarknad som åter gästas av pomolog Eric Håkansson. I övrigt blir det brevduvesläpp, hoppborg, pilkastning, ansiktsmålning samt vernissage på Galleri Hova.